• Shef i Klinikës së Neurokirurgjisë në Qendrën Spitalore “Hygeia Hospital”
  Shef i Departamentit të Neurokirurgjisë Pediatrike në Spitalin e Fëmijëve
  “Mitera Children’s Hospital”

 •  

  • Νευροχειρουργική

  • Παιδονευροχειρουργική

  • Κέντρο Πόνου & Σπονδυλικής Στήλης

  • Κρανιογναθοπροσωπική Χειρουργική

  • Χειρουργική Κεφαλαλγίας

MJEKU

Prof. Vasilios A. Zerris MD, MPH, MSc, FAANS

Shef i Klinikës së Neurokirurgjisë në Qendrën Spitalore "Hygeia Hospital"
Shef i Departamentit të Neurokirurgjisë Pediatrike në Spitalin e Fëmijëve "Mitera Children’s Hospital"
Profesor i Neurokirurgjisë në Universitetin Evropian të Qipros dhe në Universitetin e Qipros

Asistent Profesor i Neurokirurgjisë në Universitetin e Teksasit "A&M", SHBA

Certifikuar nga Bordi Amerikan i Kirurgjisë Neurologjike,
Anëtar i Shoqatës Amerikane të Neurokirurgëve,
diplomuar në Universitetin e HARVARD-it

Dr. Vasilios A. Zerris, Profesor i Neurokirurgjisë në Universitetin Evropian të Qipros/Laureate International Universities, në Universitetin e Qipros dhe në Universitetin e Teksasit "A&M", SHBA, është diplomuar në Universitetin e HARVARD-it dhe është trajnuar plotësisht në neurokirurgji në SHBA.

Ai është certifikuar nga Bordi Amerikan i Kirurgjisë Neurologjike dhe është
Anëtar i Shoqatës Amerikane të Neurokirurgëve.

Përpara se të vinte në Greqi dhe Qipro, ai ka shërbyer si Shef i Klinikës së Neurokirurgjisë Universitare dhe si Drejtor i Programit Trajnues të Neurokirurgjisë në Sistemin e Kujdesit Shëndetësor "Baylor Scott dhe White", në Teksas.

Së bashku me bashkëpunëtorët e tij, ka marrë pjesë në mënyrë aktive në parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve kirurgjikale të sistemit nervor qendror (truri dhe palca kurrizore) dhe të nervave periferike tek të rriturit dhe fëmijët.

EKIPI

Ekipi kirurgjik përbëhet nga neurokirurgët e mëposhtëm: Gerhard Friehs MD, MA, FACGS, IFAANS, George Anagnostopoulos MD. Në rastet e kraniosinostozës, përveç profesor Zerris, ekipi punon edhe me Spyros Lazarou MD, kirurg plastik kraniomaksilofacial dhe rikonstruktiv, si dhe me Neofytos Dimitriadis DDS, MD, MSc, kirurg oral dhe maksilofacial. Ekipi i anestezisë përbëhet nga Iosifina Giannakou MD, Maria Pasiali-Psoma MD dhe Sofia Schiza MD, me përvojë në klinika të mirënjohura brenda dhe jashtë Greqisë. Së fundmi, ekipi plotësohet me Mariana Georgiopoulou, Përgjegjëse për Komunikimin dhe Koordinimin e të gjitha veprimtarive të tij (Çështjet e Komunikimit) dhe me Stalo Grouta - Kazamia, Menaxher në Praktikë në Qipro (Menaxher në praktikë, Qipro).

Gerhard M. Friehs, MD, MA, FACGS, IFAANS

Profesor i Neurokirurgjisë në Universitetin Evropian të Qipros/Laureate International Universities

Asistent Profesor i Neurokirurgjisë në Universitetin e Graz-it në Austri

Anëtar i Universitetit Amerikan të Kirurgëve të Përgjithshëm

Dep. Chairman of the Pedriatric Neurosurgery Department at Mitera Children’s Hospital

Spyros A. Lazarou, MD

Kirurg plastik kraniomaksilofacial dhe rikonstruktiv

Shef i Pavijonit të Kirurgjisë Kraniofaciale në spitalin "HYGEIA"

Shef i Pavijonit të Kirurgjisë Pediatrike Plastike dhe Kraniomaksilofaciale në Spitalin e Fëmijëve "IASO"

Diplomuar në universitetin "Johns Hopkins" (me medalje nderi)

Diplomuar në universitetin e Pitsburgut

Anëtar aktiv i Shoqatës Amerikane të Kërkimit/trajtimit të palatoskizës-anomalive kraniofaciale (American Cleft Palate - Craniofacial Association- ACPA)

Anëtar i ASPS - Shoqata Amerikane e Kirurgjisë Plastike

Dr. Neophytos Chr. Dimitriadis, DDS, MD, MSc

Kirurg oral dhe maksilofacial

Diplomuar në kirurgji kozmetike faciale nga Universiteti i Boston-it, SHBA

Asistent Profesor në Shkollën e Mjekësisë së Universitetit Evropian të Qipros

Certifikuar nga Bordi Amerikan i Kirurgjisë për Regjionin Oral dhe Maksilofacial

Anëtar i Shoqatës Amerikane të Kirurgëve për Regjionin Oral dhe Maksilofacial

George Anagnostopoulos, MD

Neurokirurg i personelit

Iosifina Giannakikou, MD

Anesteziste - Greqi

Maria Pasiali - Psoma, MD

Anesteziste - Greqi

Sophia Schiza, MD

Anesteziste – Qipro

Mariana Georgiopoulou

Çështjet e Komunikimit

Stalo Grouta Kazamia

Menaxher në praktikë, Qipro

 

BASHKËPUNIME

 

NA KONTAKTONI

  Emri (fushë e domosdoshme)

  Emaili (fushë e domosdoshme)

  Mesazhi yt

  Greqi

  Tel. +30 210 3646675

  Mob. + 30 694 5325000

  [email protected]

  Qipro

  Tel. + 357 70007484

  Mob.  + 357 99400200

  [email protected]