ΙΩΣΗΦΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΚΟΥ

Ιωσηφίνα Γιαννακίκου, MD

Αναισθησιολόγος

ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

 

Παρουσίαση:

Η Ιωσηφίνα Γιαννακίκου πήρε το πτυχίο της ιατρικής σχολής από το πανεπιστήμιο Guy’s and St. Thomas Medical and Dental School, King’s College, Λονδίνο, Αγγλία από όπου αποφοίτησε με διακρίσεις/ επαίνους.

Εφόσον ολοκλήρωσε τη Γενική Παθολογία στο νοσοκομείο του University of Maryland, Βαλτιμόρη, Αμερικής, η κυρία Γιαννακίκου ειδικεύτηκε στην αναισθησιολογία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Johns Hopkins Hospital, Βαλτιμόρη, Η.Π.Α. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης της, ειδικεύτηκε στην αναισθησία των ασθενών με αυξημένες αναισθησιολογικές ανάγκες (Critical Care Anesthesia).

Στην συνέχεια ολοκλήρωσε την υποειδικότητα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, επίσης στο νοσοκομείο Johns Hopkins Hospital των Η.Π.Α. Η κυρία Γιαννακικου είναι διπλωματούχος των American Boards of Anesthesiology και επίσης των American Boards of Critical Care Medicine.

Δουλεύει ως αναισθησιολόγος σε ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας και συνεχίζει να είναι ενεργό μέλος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Johns Hopkins Hospital ως αναισθησιολόγος και εντατικολόγος.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ